ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech
RobCAD

AD-Tech proiecteaza sisteme flexibile pentru sudura cu arc electric si laser, a elementelor simple de caroserie, dar si a diverselor variante de caroserii complete (body-in-white), pentru Industria Auto. Aceste linii tehnologice sunt complet automatizate, toate operatiile fiind realizate de catre roboti industriali.


Procesul de proiectare consta intr-o succesiune de faze, incepand cu:

1. Investigarea distributiei punctelor de sudura
2. Stabilirea si amplasarea celulelor de lucru
3. Proiectarea si verificarea dispozitivelor de fixare a elementelor de caroserie
4. Stabilirea ciclului de lucru
5. Investigarea duratei unui ciclu
6. Programarea off-line a robotilor

Proiectare

Proiectarea propriu-zisa a dispozitivelor presupune realizarea conceptelor 3Dsi apoi realizarea a sute de desene 2D in vederea pregatirii fabricatiei. Intre faza de concept 3D si faza de lansare in executie se impune faza Simulare de Procese cu RobCAD. RobCAD permite proiectarea, simularea, analiza si programarea OFF-LINE a proceselor de fabricatie automatizate si robotizate. Concomitent ofera o platforma pentru optimizarea proceselor si calcularea unui ciclu. RobCAD vine cu un set puternic de aplicatii specifice pentru o gama larga de procese, cum ar fi: sudura in puncte, sudura cu arc electric, sudura cu laser, debitarea cu laser si jet de apa, gaurire, operatiuni de nituire. In procesul de productie ajuta utilizatorii sa imbunatateasca procesele de fabricatie prin reducerea costurilor, cresterea calitatii si reducerea timpului de iesire a produsului pe piata.

De ce AD-Tech trebuie sa infiinteze posturi pentru Simulare Procese?

1) Necesitatea de a prelua pachete complete de proiectare
Solicitarea a venit din partea clientilor.
Calitatea serviciilor prestate de catre AD-Tech i-a determinat pe clientii nostri sa ne ofere aceasta oportunitate de a prelua pachete complete de proiecte: 3D, Simulare Procese, 2D, Liste de materiale.

2) Dezvoltarea capacitatii proprii de proiectare
Prin infiintarea posturilor de Simulare, AD-Tech doreste imbunatatirea capabilitatii si dezvoltarea capacitatii de proiectare cu cel putin 30%.