ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech
Despre AD-Tech

AD-Tech vine in intampinarea dorintelor clientilor nostri cu o echipa puternica, cu multa experienta in domeniul proiectarii mecanice asistate de calculator.

Detinem toate instrumentele necesare pentru realizarea procesului de dezvoltare al produselor partenerilor nostri.

Consideram fiecare proiect ca o noua provocare, atat prin solutiile tehnice originale propuse, cat si prin asistenta acordata beneficiarilor in realizarea unui produs de calitate, pornind de la ideea initiala si terminand cu faza de produs finit.

Scurt istoric

AD-Tech este o organizatie privata romaneasca fondata in 2002.

Initial domeniul principal de activitate a fost proiectarea si realizarea de scule si dispozitive pentru furtunurile de apa, clima si ulei in industria auto. Aceasta directie va fi in continuare dezvoltata, consolidindu-ne renumele castigat.

La sfarsitul anului 2006, in AD-Tech incepe o noua etapa de dezvoltare prin achizitionarea de licente Catia V4/Catia V5 si echipamente hardware necesare activitatii de proiectare asistata.

Dorim crearea unui mediu de afaceri propice în care organizatiile sa poata oferi clientilor bunuri si servicii de înalta calitate. Un asemenea mediu ar avea ca o consecinta directa un parteneriat strategic client - furnizor, in care ar putea sa fie valorificate toate oportunitatile aparute si in care riscurile sa fie minimalizate.

Nu ezitati sa spuneti ceea ce doriti ! Este foarte important, atat pentru Dvs, cat si pentru AD-Tech, sa comunicam si sa realizam impreuna ceea ce ne-am propus.


Va dorim MULT SUCCES!
Echipa AD-Tech