ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech ADTech
CATIA

CATIA reprezinta o familie de solutii software ce acopera toate aspectele proiectarii de produs: Computer Aided Design (CAD), Computer Aided Engineering (CAE) si Computer Aided Manufacturing (CAM), ofera functionalitati pentru proiectarea colaborativa de produs si suport al proceselor organizatiei.

Furnizeaza solutii pentru urmatoarele domenii principale:

Proiectarea mecanica:
Functionalitati pentru modelare de repere solide, modelare hibrida, proiectare de piese din tabla, modelarea de ansambluri si generarea de desene.

Modelare forme si suprafete "stil":
- instrumente pentru a crea, valida si modifica eficient orice tip de suprafete (libere/de stil, de structura mecanica /de rezistenta).

Sinteza produs:
Knowledgeware: transformare metode implicite in cunostinte explicite pentru optimizarea proiectarii, automatizarea si validarea datelor de proiectare si fabricatie, capturarea si reutilizarea eficienta a culturii tehnice de organizatie de pe tot parcursul ciclului de viata al produsului.
DMU: instrumente pentru vizualizarea, navigarea, verificarea si simularea prototipurilor digitale si a datelor tehnice de orice complexitate.

Ingineria echipamentelor si sistemelor:
set de produse ce permit proiectarea simultana si integrarea sistemelor mecanice, electrice si transport fluide intr-un singur ansamblu, optimizind spatiile tehnologice.

Analiza:
- iteratii rapide de analiza si proiectare in mediul comun CAD-FEA, optimizarea proiectarii prin capturarea si studierea parametrilor acesteia si analiza unui numar mare de componente si dimensionari ale reperelor si ansamblurilor, inca de la inceputul proiectului.

Masinare:
- produse ce permit planificarea, detalierea, simularea si optimizarea activitatilor de masinare pentru realizarea de produse de calitate ridicata. In plus, arhitectura deschisa a pachetului de aplicatii Catia V5, permite unui numar mare de companii partenere Dassault Systemes sa se dezvolte si sa ofere aplicatii specializate care sa se adreseze unor cerinte specifice.